Thuis

Ming Feng Lighting Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

De Verlichtingsco. van Mingsfeng, Ltd is één van het belangrijke LEIDENE lichte product, dat in de Provincie van Guangdong, China wordt gevestigd. Van de LEIDENE van Mingsfeng de opbrengs LEIDEN verlichtingsfabriek Binnenlicht en LEIDENE openluchtlamp. Voor het LEIDENE binnenlicht, produceren wij de T8-LEIDENE Buizen, leiden onderaan lichten, LEIDEN Vlak paneel, voor het Openlucht LEIDENE Licht, veroorzaken wij het LEIDENE vloedlicht, de LEIDENE hoge baaiverlichting, de LEIDENE sportenlichten en wat van openlucht LEIDEN landschapslicht. Met de snelle groei van ons verkoopvolume in de markt, breidt ons R&D zich snel uit om de markteisen te ontmoeten.

 

Ons R&D-team begint leiden kweekt het onderzoek van het lichtenontwerp aangezien jaar 2014, en nu zij grote prestaties op het volledige spectrum kweken lichten bereiken. Kan uw installaties helpen tot 2,0 gram per watts oogsten.

 

De Verlichtingsco. van Mingsfeng, Ltd fabriek vestigde in jaar 2009 en heeft grote ervaring in het uitvoeren van LEIDENE verlichtingsproducten. Wij wijden ons in het LEIDENE verlichtingsgebied om het marktgerichte LEIDENE lichte product te ontwikkelen. Wij zijn trots van dat, kan onze fabriek het opmerkelijke LEIDENE licht met hoogte vervaardigen - kwaliteitsnorm.

 

China Ming Feng Lighting Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

China Ming Feng Lighting Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

Onze hoofdmarkt is in Europees, Zuidamerikaans en Noordamerikaans. Onze fabriek bepaalt van tussen Shenzhen-haven de plaats en Guangzhou, het is geschikt om onze fabriek en levering de container aan rondom de wereld te bezoeken die op Shenzhen-haven wordt gebaseerd. De de Verlichtingsfabriek van Mingsfeng verleent de OEM dienst voor alle partners rondom de wereld, is het Onze LEIDENE licht in hoogte - kwaliteitsnorm bij redelijke en concurrerende prijs, onze ontwerper en ingenieurshulp onze LEIDEN licht in artistiek ontwerp en uitstekende prestaties.

 

De Verlichtingsco. van Mingsfeng, Ltd heet warm alle partners welkom bezoekt onze fabriek en deelt de ideeën van het LEIDENE licht. De verblijven van de de Verlichtingsfabriek van Mingsfeng met u de hele tijd om het geluk van het LEIDENE licht te delen, werken samen om tot een opmerkelijke toekomst te leiden.

 

China Ming Feng Lighting Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 2

 

China Ming Feng Lighting Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 3

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

De de Verlichtingsco.ltd fabriek van Mingsfeng vestigde in jaar 2000 en heeft 14 jaar grote ervarings in het uitvoeren van LEIDENE verlichtingsproducten. Wij wijden ons in het LEIDENE verlichtingsgebied om het marktgerichte LEIDENE lichte product te ontwikkelen. Wij zijn trots van dat, kan onze fabriek het opmerkelijke LEIDENE licht met hoogte vervaardigen - kwaliteitsnorm.

 

China Ming Feng Lighting Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0

<-Video Images->
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : MF

Aantal werknemers : 100~300

Jaarlijkse omzet : 5.4-8.0 Million

Opgericht Jaar : 2009

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Ming Feng Lighting Co.,Ltd. Certificaten China Ming Feng Lighting Co.,Ltd. Certificaten China Ming Feng Lighting Co.,Ltd. Certificaten China Ming Feng Lighting Co.,Ltd. Certificaten
立即下载! 下载白皮书