Van goede kwaliteit High Power LED schijnwerper voor verkoop
Van goede kwaliteit High Power LED schijnwerper voor verkoop
Ik heb met MF-Claire in de afgelopen 6 maanden gewerkt, heeft Misser Claire volledige samenwerking en professionele actie overal deze periode getoond, en wij zijn zo gelukkig voor haar behandelen en MF bedrijf.

—— Ing. Ibrahim Amer-Spain

Hallo Claire die opnieuw perfecte dank is, zal ik ver uw naam en wijd onder de Britse groeiende gemeenschap uitspreiden! U bent heel wat hulp geweest.

—— Tom Strichen-het UK

Het was een grote ervaring die een kans heeft om met zulk een professionele leverancier zoals MF te werken en de fijnste diensten van u heeft ontvangen.

—— Shashi

Ik heb uw 60pcs 200W geleide nodig Pionner kweek meer lichten, Dit goed van het lampwerk voor mijn bloemen

—— Richard

MF is een betrouwbare leverancier van LEIDENE verlichtingsproducten. Ik heb haar gekend en van de fabriek sinds 2009 gekocht.

—— David Hale--De V.S.

Professinonal over de VERLICHTINGSco van MING FENG, .LTD bedrijf kwam met beste mensen zoals Allen voor. Ik ben geïmponeerd!

—— Florian--het UK

Ik moet hartelijk dank voor het team van MING FENG, zonder hun grote speciale steun, de UITSTEKENDE DIALUX-SIMULATIE wij niet het parkeerterreinproject kunnen winnen.

—— Ricardo--Brazilië

Ik zou werkelijk met MING FENG willen werken, helpen hun professionele dienst op de verlichtingsoplossing en betrouwbare producten me veel markt winnen!

—— Thierrybaron--het UK

Ik ben online Chatten Nu

Ming Feng Lighting Co.,Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Ming Feng Lighting Co.,Ltd. Ming Feng Lighting Co.,Ltd. Ming Feng Lighting Co.,Ltd. Ming Feng Lighting Co.,Ltd. Ming Feng Lighting Co.,Ltd. Ming Feng Lighting Co.,Ltd. Ming Feng Lighting Co.,Ltd. Ming Feng Lighting Co.,Ltd. Ming Feng Lighting Co.,Ltd. Ming Feng Lighting Co.,Ltd.
de fabriek te bekijken de fabriek te bekijken Verkoop en Naverkoopteam HET BUREAU VAN GM Onderzoek en Ontwikkelingsdienst. productielijn productielijn productielijn Photometric Meetapparaat Vloeisolderen Machine
<-Video Images->

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : MF
Aantal werknemers : 100~300
Jaarlijkse omzet : 5.4-8.0 Million
Opgericht Jaar : 2009
Export pct : 80% - 90%

LEIDEN van Mingsfeng verlichtingsco., de Verlichtingsproduct van Ltd leiden van de fabrieksopbrengst, produceren wij speciaal leiden kweken lichten, leiden onderaan licht, leidden paneellicht, LEIDEN vloedlicht, LEIDENE hoge baaiverlichting, LEIDENE rijweglichten, LEIDENE sportenlichten en sommige openlucht geleide landschapslichten. Met de snelle groei van ons verkoopvolume in de markt, breidt ons R&D zich snel uit om de markteisen te ontmoeten.

Wij op voorwaarde dat de OEM dienst voor alle partners rondom de wereld, Onze LEIDEN licht in hoogte - kwaliteitsnorm bij redelijke en concurrerende prijs, onze ontwerper en ingenieurshulp onze LEIDEN licht in artistiek ontwerp en uitstekende prestaties is.

Contactgegevens
Ming Feng Lighting Co.,Ltd.

Contactpersoon: Ms. Claire Li

Tel.: 86-15999718117

Fax: 86-0769-22036052

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

立即下载! 下载白皮书