Bericht versturen
Contacteer ons

Contact Persoon : Claire Li

Telefoonnummer : 86-15999718117

WhatsApp : +8615999718117

Free call

MF Case - Austrialia Tunnellichtproject

September 13, 2022

Laatste bedrijfscasus over MF Case - Austrialia Tunnellichtproject

Het Australische tunnelproject werd officieel vandaag geopend, en de Australische trein ging voor het eerst de Australische bergen uit! Het Australische tunnelproject wordt gevestigd in de zuidoostenvallei tussen de Australische berg van hooggebergtegangdise en het Australische hooggebergte.

 

Meer dan 90% van de lijnen zijn boven 3000 meters boven overzees - niveau. Zij hebben de Rivier van Yarlung Zangbo 16 keer gekruist. De bergen en de valleien volgens de lijn zijn hoog en diep, met een relatief hoogteverschil van 2500 meters. Er zijn 11 tunnels in het Australische tunnelproject, met een totale lengte van 110 km. Ming Feng Lighting verstrekt de aangepaste oplossingen van de tunnelverlichting voor de eerste volledige lijn geëlektriseerde spoorweg.

 

Het Australische tunnelproject gebruikt 79 controlemechanismen van Ming Feng Lighting om de van de de rampenpreventie en controle van het optische vezelnetwerk te realiseren lichten, en bijna 9000 lineaire stralen om het trein runnen van en het tegenhouden van status te ontdekken. In het dak van de wereld met een gemiddelde hoogte van meer dan 3000 meters, realiseert het systeem ultra lange-afstandscommunicatie, en de producten werken stabiel in het ruwe milieu van plateau.

 

gaan ervoor zorgen dat het verkeer kan op tijd worden geopend, zal Ming Feng die technische ingenieur aansteken met het techniekpersoneel na het begin van het project. In twee maanden, zal hij technische ondersteuning in het gehele proces in de ongunstige natuurlijke omstandigheden verstrekken.

 

De technische ingenieurs en R&D-de ingenieurs van Ming Feng Lighting maten de totale lengte te voet van meer dan 110 km-tunnellijn van het Australische tunnelproject. Het en systeem die uitgevoerd in de dag zuiveren testen wordt, en de optimaliseringsregeling en de testende regeling worden besproken in de avond.

 

Tijdens het stadium van de testlooppas, zal het systeem bij reserve, testlooppas in de dag en systeem het opdragen bij nacht 24 uur per dag zijn. Leef verwachtingen, het systeem vóór de geleverde voltooiing van de inspectie na en goedkeuring, officieel!

 

Ming Feng Lighting hangt de klant-gecentreerde ondernemingswaarden aan, geeft altijd volledig spel aan het sterke initiatief van de directe bureaus, en verleent de diensten over het land om de maximumwaarde voor klanten tot stand te brengen.

 

Is het de Tunnel lichte project van Australië super ontzagwekkend met behulp van ons tri-bewijslicht, is het een kelderverdieping garay als tunnel lange oud waargeleden.


 

Als één van de belangrijkste doeleinden van LEIDENE tunnellamp, energie - het besparingseffect is duidelijk. Over het algemeen, zal dit soort product een verscheidenheid van spaanders gebruiken om een high-power productkwaliteit te veroorzaken, die met efficiënte voeding kan worden uitgerust. Wanneer vergeleken met lampen met dezelfde helderheid, kan het 75% van energieverbruik bewaren, op deze wijze, wij kan weten hoeveel energy-saving effect het door vergelijking zal hebben. Wegens zijn speciale spaandersamenstelling, heeft dit product een lange levensduur, en het kan een levensduur van ongeveer 500000 uren waarborgen, die één van de redenen is waarom de mensen van het houden. Bovendien is de LEIDENE tunnellamp groen en pollution-free, bevat aluminium en andere speciale chemische producten daarin niet, en zal geen fysieke kwaad en milieuvervuiling aan gebruikers veroorzaken. Maar er zal ook sommige gebruikers die het voor decoratie gebruiken zijn, is het effect goed. De mensen zullen de speciale te behandelen verschijning gebruiken, en zijn installatie is eenvoudig, zal het werkingsgebied van gebruik uitgebreider zijn.

 

Voor het licht van de tunnelnoodsituatie, kan het in om het even welke die richting streven, en heeft een structuur niet door klimaatvoorwaarden wordt beïnvloed. De basistunnellamp is het prototype. Het kan om het even welke richting beogen en heeft een structuur die niet door klimaatvoorwaarden wordt beïnvloed. Het is een lamp die dat de verlichting op de verlichte oppervlakte aan het omringende die milieu gelijk is specificeert, ook als schijnwerper wordt bekend. De tunnellamp is ook genoemd geworden lineaire LEIDENE tunnellamp, omdat zijn vorm lang is. Zijn technische parameters zijn gelijkaardig aan die van LEIDENE tunnellamp. Met betrekking tot de cirkelstructuur van LEIDENE tunnellamp, schijnt het apparaat van de de hittedissipatie van de strookstructuur van van de LEIDENE de fabrikant tunnellamp gemakkelijk te zijn te behandelen. In de stappen van LEIDEN materiaal, ontmoeten wij soms twee verschillende apparaten: schijnwerper en tunnellicht. Wat over de producten tussen hen? Gelieve te zien de volgende aanbevelingen: het verschil tussen schijnwerper en schijnwerper wordt hoofdzakelijk weerspiegeld in de waaier van verlichting tussen twee. De tunnellamp van high-power merk van de tunnellamp wordt ook etc. genoemd gegoten tunnellamp, schijnwerper, tunnellamp. Het wordt geadviseerd om voor architecturale decoratieverlichting en commerciële ruimteverlichting worden gebruikt.

laatste bedrijfscasus over MF Case - Austrialia Tunnellichtproject  0

 

betrouwbaar in stoffig en vochtig milieu te werken, heeft de tunnellamp speciale vereisten in structuurontwerp, shell en reflector. De gesloten lampen of de convectielampen met stijgend licht zouden in stoffig milieu moeten worden gebruikt; De aandacht zou aan het verzegelen van shell en de oppervlaktebehandeling van de reflector in vochtig milieu moeten worden besteed; Over het algemeen, worden de open lampen algemeen gebruikt in de ruimte, met de reflectors van de emailoppervlakte, aluminiumreflectors met dikke alumina film of met kiezelzuur beschermende film met een laag bedekt; Overwegend de onvermijdelijke trilling in de productieplaats, zou de vaste lichtbron de anti losse lamphouder etc. moeten goedkeuren. Er zijn vele manieren om de tunnellamp te bevestigen. Over het algemeen, zijn de tunnellampen opgezet plafond, ingebed, gehesen (rechte pijp of ketting) en muur gehesen. De beweegbare lokale tunnellamp is uitgerust met overeenkomstige haken, handvatten, het vastklemmen voeten, enz. Over het algemeen, is de vaste lokale tunnellamp stevig gesloten op de werkende machine met schroeven of bevestigend mechanisme.

 

 

Hoewel wij met LEIDENE lichten zeer vertrouwd zijn, zijn er meer binnenlandse producten die technischere producten vergen, en de prima productmarkt wordt gehouden van door gebruikers, die ook volledig fabrikanten om in technologie toestaat te vernieuwen. Wij zouden niet alleen moeten weten dat de geleide tunnellamp een bepaald energy-saving effect heeft, maar ook begrijpen zijn belangrijke betekenis niet. In feite, heeft de selectie van LEIDENE lamp een grote invloed op ons leven. Momenteel, van de LEIDENE zijn de fabrikanten tunnellamp nog in een stadium van ontwikkeling. Hoewel er vele soorten producten zijn, er nog technologische te verbeteren aspecten zijn. Volgens de marktvraag, met de voordelen van fabrikanten wordt gecombineerd om nieuwe producten te creëren een belangrijkere sleutel die is geworden. Momenteel, gebruikt elk land LEIDENE tunnellichten.

laatste bedrijfscasus over MF Case - Austrialia Tunnellichtproject  1

Vergeleken met traditionele tunnellamp, heeft de LEIDENE tunnellamp grote voordelen

1. Hoog Ra van LEIDEN tunnellicht is meer dan 70.

2. De LEIDENE tunnelverlichting is efficiënter en energy-saving, gelijkwaardig aan 100W-LEIDENE tunnellamp kan de traditionele traditionele de tunnellamp van 250W vervangen.

3. De traditionele lichtbron heeft het nadeel van op hoge temperatuur, kan de lamptemperatuur 200-300 graden bereiken. Leiden zelf is een koude lichtbron, lage veiligere temperatuurlampen.

4. In de ononderbroken innovatie van LEIDENE tunnellamp, heeft de nieuwe vintype lamp van de radiatortunnel redelijker radiatorontwerp, dat minder dan het gewicht van tunnellamp zeer vermindert, het algemene gewicht van 80WLED-tunnellamp tot 4kg, vermindert en volkomen het probleem van de hittedissipatie van 80-300wled tunnellamp oplost.

laatste bedrijfscasus over MF Case - Austrialia Tunnellichtproject  2

 

De lichten van de tunnelnoodsituatie trekken techniek en projectcontractanten aan. De LEIDENE tunnellamp is ook een onontbeerlijke decoratieve lamp in vele vierkante gebouwen. Maar teveel secundaire gebruikers weten het hoe te om professionele geen LEIDENE tunnellichten in een brede waaier van producten te kiezen. De plaats van dit soort lamp moet aan zijn coördinatie tijdens R&D en ontwerp denken. wegens externe factoren, wind of regen zijn onzeker om een invloed op dit soort lamp te hebben.

 

 

Dan, als u in dit soort milieu wilt de hele tijd werken, moet u sterke stof en waterweerstand hebben. Bovendien heeft het hoge duurzaamheid, omdat als het gemakkelijk is te breken, het moet van tijd tot tijd worden vervangen, die ook probleem aan van de LEIDENE de fabrikanten tunnellamp zal brengen. De regeling van daktegels van oude gebouwen is concaaf en gebogen. Één tegel is kromgetrokken op andere. Het halvemaanvormige hiaat tussen de twee tegels is slechts de installatieruimte van tunnellamp. De steun bij de bodem van golflamp wordt opgenomen en met lijm opgenomen. Bij nacht, graven leiden lamplichten een tunnel die omhoog, een bijzonder spectaculair dakeffect vormen.

laatste bedrijfscasus over MF Case - Austrialia Tunnellichtproject  3

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

mf_sales1@mingfeng-lighting.com
+8615999718117
15999718117
clairefighting
mf_sales1@mingfeng-lighting.com
86-15999718117
立即下载! 下载白皮书