Contacteer ons

Contact Persoon : Claire Li

Telefoonnummer : 86-15999718117

WhatsApp : +8615999718117

Free call

MF speelt voetbal

April 2, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over MF speelt voetbal

„harde het spel, werkt hard“ is één van MF philoshophy cultuur, MF had het team een blij voetbalspel op weekend.

laatste bedrijfsnieuws over MF speelt voetbal  0

MF het team van de verlichtingsingenieur maakte een goed begin in voetbal, Wen Tang-toonde het beleid zijn magische macht „1:0winst!“ Met het definitieve geklonken fluitje, MF sleepten de het teamvoetbalsters van de verlichtingsingenieur in lichtgroene overhemden mee om elkaar te omhelzen om de overwinning van de eerste slag te vieren.

laatste bedrijfsnieuws over MF speelt voetbal  1

om de jeugd van de groep aan te moedigen om ondernemend en Verenigd te zijn, de ondernemingsgeest van Wen Tang-beleid te tonen, de praktijk van wetenschappelijke, beschaafde en gezonde levensstijl te bevorderen, de communicatie tussen ondernemingen en instellingen in het park te bevorderen, en tot een harmonisch en veilig Park, Dongguang Wen Tang On October 1, 2020 te leiden, hield de beleidsgroep een grote ceremonie van Dong Guanwen Tang-de voetbalwedstrijd van het beleids 2020 personeel met het thema van „gelukkig Lugu-vitaliteitshigh-tech“ bij Tuowei-het gebied van de bedrijfvoetbal. Li Xiaohong, directeur van Wen Tang-beleidscomité van beheer, van de eerste gelijke, Yang Jinlin, het lid van de Werkcommissie van de districtspartij en de voorzitter van de Federatie van vakbonden, en relevante personen verantwoordelijk voor de Gemeentelijke Federatie van vakbonden en het Gemeentelijke Comité van de de Jeugdliga wordt geschopt woonde de openingsceremonie die bij. De concurrentie is de tweede concurrentie van de personeelsvoetbal door Wen Tang-beleid, met inbegrip van MF het teamgroep van de verlichtingsingenieur wordt georganiseerd, Zoomlion, Tuowei-informatie, namen Wen Tang Administration Management Committee en andere 25 teams aan de concurrentie die deel. De concurrentie werd verdeeld in vier groepen en twee de concurrentietrefpunten. Elke groep besliste de hoogste twee teams voor de verwijderingsconcurrentie. De winnaar ging hoogste vier in, en de twee teams kruisten elkaar. Tot slot werd de kampioen beslist.

laatste bedrijfsnieuws over MF speelt voetbal  2

MF het team van de verlichtingsingenieur won de eerste gelijke van gelijke 1-0 door een smalle marge over zijn tegenyujiahui, en Deng Yanwu won de beste speler van de gelijke. Momenteel, MF rangschikt het team van de verlichtingsingenieur tweede in de groep met 3 punten. Ik hoop dat in de toekomst, MF de het teamleden van de verlichtingsingenieur transporteren de ondernemingsgeest van „eenheid kunnen, ondernemend, realistisch en innovatief“ en goede resultaten in de concurrentie bereiken.

laatste bedrijfsnieuws over MF speelt voetbal  3

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

mf_sales1@mingfeng-lighting.com
+8615999718117
clairefighting999
clairefighting
mf_sales1@mingfeng-lighting.com
86-15999718117
立即下载! 下载白皮书