Contacteer ons

Contact Persoon : Claire Li

Telefoonnummer : 86-15999718117

WhatsApp : +8615999718117

Free call

MF Team Training Program

March 25, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over MF Team Training Program

MF het team houdt een trainingsprogramma succefully in Augustus, hadden alle mensen in kwestie verbetering de vaardigheid van verkoop en sterkte het concept van het teamwerk, is dit zeer essentieel voor een flexibel team.

laatste bedrijfsnieuws over MF Team Training Program  0

Ming Feng-is het op de markt brengende team van het verlichtingsproject één van de op de markt brengende die teams door het bedrijf worden gevestigd en worden gecultiveerd. om een middelpuntzoekende kracht op de markt brengend team te bouwen dat durft te vechten en te winnen, organiseerde de op de markt brengende beheersafdeling van de groep, samen met de personeelsafdeling, de Huizhou-post van „marketing“ in de wereld - speciale opleiding van verkoopopeenvolging in 2019.

laatste bedrijfsnieuws over MF Team Training Program  1

Op 3 Augustus, 2019, werd de zorgvuldig voorbereide speciale opleiding op verkoopopeenvolging met succes gehouden in Huizhou-de afdeling van de projectverkoop. Onder de leiding van Xu Xiang, afdeling 1 van het hoofd van groep op de markt brengende beheer, en met u werd Wenzhu, opleidende manager, de opleiding geleid in de vorm van cursus het delen en bond naar buiten opleiding, pogend Huizhou-de betekenis van het verkooppersoneel van doel te cultiveren, hun kanalen van de carrièreontwikkeling verduidelijken, het culturele concept van de groep te vervoeren, en de samenhang en groepswerkcapaciteit van het op de markt brengende team van Huizhou te verbeteren.

laatste bedrijfsnieuws over MF Team Training Program  2

Bij 10:00 a.m. op 3 Augustus, verzamelden alle deelnemers zich op tijd in Huizhou-Projectbureau om de opleiding van de dag officieel te beginnen. De opleiding is verdeeld in vier stadia: het „afgelopen en huidige leven“, „cultureel die geloof“, „bevorderingskanaal“ en „systeemgrens“, met ontwikkelingsactiviteiten in het midden worden gestrooid. In de „het verledenleven en het huidige levens“ module, geeft de manager Wu een algemene inleiding aan de ontwikkeling van het bedrijf, de strategische plaatsing en de projectverwezenlijkingen, zodat de verkoopleden een duidelijker inzicht in de situatie van het bedrijf hebben; in de „culturele overtuiging“ module, combineert de manager Wu de akten van Jinghan-werknemers met de de kernwaarden van het bedrijf van „oprechtheid, verantwoordelijkheid, werden de innovatie en de samenwerking“ Elke deelnemer levendig om te verklaren diep bewogen door het openbare welzijnsactiviteiten van Jinghan het culturele concept en; „het bevorderingskanaal“ introduceert bekwaamheidsmodel, systematisch bevorderingskanaal en kwalificatie van verkooppersoneel, die de leden van het verkoopteam over hun doel, weg en richting van de carrièreontwikkeling duidelijker maakt; „de systeemgrens“ neemt de vorm van geleide het lezen club aan om Gelezen iedereen te organiseren en allerlei regels en verordeningen van de verkoopafdeling te delen, zodat de leden van het verkoopteam in hun toekomstige werkzaamheden meer gericht en efficiënt kunnen zijn. Allerlei ontwikkelingsspelen worden uitgevoerd rond het thema van „innovatie en samenwerking“. De leden realiseren volledig het belang van innovatiegeest en samenwerkingsgeest in het teamwerk tijdens de voltooiing van taken.

laatste bedrijfsnieuws over MF Team Training Program  3

Na de opleiding, drukte de algemene manager Xu zijn die verwachting en zegen van aan Huizhou-Verkoop uit team op zijn eigen ervaring wordt gebaseerd. Hij hoopte dat zij in het leren en het accumuleren in hun toekomstige werkzaamheden, transporteren de geest van eenheid en samenwerking konden voortduren, en tot meer briljante verwezenlijkingen voor Huizhou-Verkoopteam leiden! Wij kijken ook vooruit aan Huizhou-Verkoopteam kunnen door voor- en tegenspoed maar niet daling gaan, hard en sterker, met één hart en één mening, goede resultaten tot stand brengen!

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

mf_sales1@mingfeng-lighting.com
+8615999718117
clairefighting999
clairefighting
mf_sales1@mingfeng-lighting.com
86-15999718117
立即下载! 下载白皮书